ΚΕΔΗΚ

From the blog

Νέα - Ανακοινώσεις

Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2023 – Δελτίο τύπου Μέλισσες

17/08/2023

 

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2023 συνεχίζει όπως ξεκίνησε, με τον ίδιο δυνατό παλμό, το πρόγραμμά του.

Αυτή τη φορά σειρά είχε το συγκρότημα Μέλισσες μαζί με την τραγουδίστρια Αναστασία , οι οποίοι ξεσήκωσαν τους νεαρούς αλλά και τους μεγαλύτερους θαυμαστές τους  που κατέκλυσαν το Αμφιθέατρο Σίβηρης. Με ερμηνείες δικών τους μουσικών κομματιών αλλά και γνωστών επιτυχιών της εποχής, ενθουσίασαν και συνεπήραν το κοινό το οποίο τραγουδούσε, από την αρχή έως το τέλος, στο ρυθμό του Χρήστου Μάστορα και της παρέας του.

Με αυτήν την υπέροχη συναυλία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο το μουσικό μέρος του προγράμματος του φετινού Φεστιβάλ Κασσάνδρας.

Ανανεώνουμε  λοιπόν το μουσικό ραντεβού μας για του χρόνου το καλοκαίρι και σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, στην τελευταία παράσταση του Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2023  με το θεατρικό έργο «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» της παιδικής σκηνής του Γιάννη Παπαθανασίου (πληροφορίες στην ιστοσελίδα:  kassandrafestival.gr).

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Περισσότερα