ΚΕΔΗΚ

From the blog

Νέα - Ανακοινώσεις

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ – ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 2020-2021 ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ 2020-2021»

Σας γνωστοποιούμε ότι από το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουλίου 2020 ξεκινούν οι αιτήσεις για τη δωρεάν συμμετοχή νηπίων και παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) αντίστοιχα και η διαδικασία ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κασσάνδρας συμμετέχει στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2020-2021» με τις εξής κατηγορίες Δομών και Θέσεων:

Κατηγορία Δομής Κατηγορία Θέσης
Α. Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί Α2. Προ-νήπια από 2,5 ετών, συμπληρωμένων

κατά το μήνα εγγραφής (1-30/9/2020) μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική

εκπαίδευση (νηπιαγωγείο)

Γ. Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Γ. Παιδιά από 5 έως 12 ετών και παιδιά με ελαφράς μορφής κινητικά ή αισθητηριακά προβλήματα

 

Οι Παιδικοί Σταθμοί της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κασσάνδρας λειτουργούν τις πρωινές ώρες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους εκτός από το μήνα Αύγουστο.

Το ίδιο χρονικό διάστημα αλλά τις απογευματινές ώρες λειτουργούν και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες, όπως γυμναστική (pilates kids, zumba kids, κ.α.), γλυπτική, ζωγραφική, θέατρο, μουσική, χορό, αγιογραφία, χειροτεχνίες και ξιφασκία. Κατά τη διάρκεια του έτους τα παιδιά συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές εκδρομές, εικαστικές εκθέσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αθλητικούς αγώνες και φεστιβάλ αναρρίχησης.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες μητέρες (μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες) και οι άνεργες. Αίτηση από άνδρα γίνεται δεκτή μόνο αν είναι χήρος ή κάτοχος δικαστικής απόφασης επιμέλειας/συμπαράστασης παιδιού ή Ατόμου με Αναπηρία. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ – ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
  • Το συνολικό οικογενειακό εισόδημα για το φορολογικό έτος 2019 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2019 – 31/12/2019) δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 27.000 €, εφόσον υπάρχουν έως 2 παιδιά (έως και 24 ετών ή άτομα μεΑ, ανεξαρτήτως ηλικίας), τις 30.000 € για 3 παιδιά, τις 33.000 € για 4 παιδιά και τις 36.000 € από 5 παιδιά και πάνω. Εξαιρούνται από την προϋπόθεση συμμετοχής όσον αφορά το ύψος του οικογενειακού εισοδήματος, οι αιτούσες που είναι ΑμεΑ (ποσοστό αναπηρίας άνω των 67%).
  • Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (κωδικοί taxisnet), αποκλειστικά της αιτούσας, με καταληκτική ημερομηνία 05/08/2020 και ώρα 23.59 βάσει του αποδεικτικού του Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου, που θα δίνεται αυτόματα.

Η ΕΕΤΑΑ διασυνδέεται με το Κέντρο Διαλειτουργικότητας (ΚΕΔ) της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. για την άντληση στοιχείων και δικαιολογητικών. Αν η άντληση των στοιχείων μέσω των διεπαφών δεν καταστεί δυνατή, η αιτούσα υποβάλλει μέσω της εφαρμογής τα αντίστοιχα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, με τη διαδικασία της επισύναψης αρχείου pdf (upload). Η διαδικασία της επισύναψης δικαιολογητικού ακολουθείται και στην περίπτωση που δεν υπάρχει διεπαφή για την άντλησή του, π.χ. πιστοποιητικά για τις αλλοδαπές ή τα Άτομα με Αναπηρία.

Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να επισυναφτούν ηλεκτρονικά όλα ή ορισμένα από τα ζητούμενα δικαιολογητικά.

Στη σελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr) θα βρείτε την Πρόσκληση, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την συμμετοχή σας στη δράση καθώς και οδηγίες για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας:

23740-20.064 (Δευτέρα – Παρασκευή, 09.00 π.μ. – 14.00 μ.μ.)

ΑΦΙΣΑ ΚΕΔΗΚ 2

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Περισσότερα