ΚΕΔΗΚ

From the blog

Νέα - Ανακοινώσεις

Δημοσίευση οριστικών αποτελεσμάτων αιτήσεων για απόκτηση voucher σε παιδικούς σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών 2023-2024

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας σας ενημερώνει ότι η Ε.Ε.Τ.Α.Α. έχει αναρτήσει τα οριστικά αποτελέσματα των αιτήσεων απόκτησης voucher για παιδικούς σταθμούς και Κ.Δ.Α.Π. για την περίοδο 2023-2024 στην ιστοσελίδα της, στο παρακάτω link:

https://aitisi.eetaa.gr/aitisi/landing

Ο κάθε ενδιαφερόμενος, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet με τους  οποίους υποβλήθηκε η αίτηση, μπορεί να δει το αποτέλεσμα της.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν για τη διαδικασία υπογραφής συμβάσεων με την Κ.Ε.ΔΗ.Κ. εντός των προσεχών ημερών.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που είναι κάτοχοι αξιών τοποθέτησης (voucher) και όσοι έχουν πλήρη φάκελο στα οριστικά αποτελέσματα αλλά δεν πήραν voucher για να εγγράψουν τα παιδιά τους σε μία από τις δομές Κ.Δ.Α.Π. της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.  πρέπει να έρθουν σε επαφή με τον υπεύθυνο υπάλληλο της δομής, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να εγγραφούν στις λίστες ενδιαφέροντος που τηρούνται στη δομή. Με αυτό τον τρόπο αποκλειστικά οι εγγεγραμμένοι στις λίστες ενδιαφέροντος της κάθε δομής θα απολάβουν οποιαδήποτε μελλοντική υπηρεσία προσφέρει η δομή της Κ.Ε.ΔΗ.Κ., συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής απόφασης για δωρεάν φιλοξενία των παιδιών των αιτούντων που θα έχουν πλήρη φάκελο στα οριστικά αποτελέσματα αλλά δεν θα καταφέρουν να πάρουν αξία τοποθέτησης (voucher).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με τον/την υπεύθυνο/η υπάλληλο της κάθε δομής ενδιαφέροντος.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Περισσότερα