ΚΕΔΗΚ

From the blog

Νέα - Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Ταχ.Δ/νση: Καλλιθέα Χαλκιδικής 63077

Τηλ/Fax: 2374020064/24851

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κασσάνδρας (Κ.Ε.ΔΗ.Κ.) ανακοινώνεται ότι εν όψη της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού θα πραγματοποιηθούν «Περιβαλλοντικές Δράσεις» από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Κασσάνδρας, στο πλαίσιο της συμμετοχής στις δράσεις του “Let’s do it Greece”.

 

Πρόγραμμα περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων:

  • Κατασκευή φωλιάς για τους μικρούς φτερωτούς μας φίλους από ανακυκλώσιμα υλικά τα οποία συλλέχθηκαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς στις 01/04/2019 από τους μαθητές & τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ Παλιουρίου.
  • Καθαρισμός του σχολικού περιβάλλοντος και του γηπέδου της τοπικής κοινότητας Παλιουρίου από τους μαθητές & τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ Παλιουρίου στις 04/04/2019 και ώρα 16.00 και στην συνέχεια ομιλία για τα οφέλη του εθελοντισμού.
  • Καθαρισμός παραλίας της τοπικής κοινότητας Ν. Φώκαιας από τους μαθητές & εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ Ν. Φώκαιας στις 04/04/2019.
  • Καθαρισμός περιοχών της τοπικής κοινότητας Πολυχρόνου, συλλογή ρούχων για δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, συλλογή παλιών ηλεκτρικών συσκευών για ανακύκλωση, απολογισμός και κέρασμα των εθελοντών στις 05/04/2019 από τους μαθητές & τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ Πολυχρόνου.
  • Challenge-Ημερήσια περιβαλλοντική εκδρομή στις 11/04/2019 στον Γλαρόκαβο για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των ΚΔΑΠ Ν. Σκιώνης & Παλιουρίου προκειμένου να συμβάλλουν στον καθαρισμό της περιοχής και να φωτογραφήσουν το πριν και το μετά.
  • Εκδήλωση «Alive Nature» με θέμα την ανακύκλωση στις 18/04/2019 και ώρα 17.00 στην παραλία της τοπικής κοινότητας Ν. Σκιώνης. Παρουσίαση των έργων των μαθητών του ΚΔΑΠ Ν. Σκιώνης από ανακυκλώσιμα υλικά, ενημέρωση των μαθητών για τα οφέλη της ανακύκλωσης, άφθονα κεράσματα ,μουσική & πολλά διαδραστικά παιχνίδια.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.

Logo_horiz_colour-1

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Περισσότερα