ΚΕΔΗΚ

From the blog

Νέα - Ανακοινώσεις

Αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Αφιέρωμα στα 200 χρόνια  από την Ελληνική Επανάσταση

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κασσάνδρας  διατηρώντας ζωντανή την ιστορική μνήμη και τιμώντας  τους Έλληνες  που αγωνίστηκαν για  την ελευθερία ενάντια στον Τουρκικό ζυγό,  διοργανώνει  δράσεις εμπνευσμένες από τα ιστορικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Στο εκθεσιακό χώρο του 29ου Φεστιβάλ Κασσάνδρας  φιλοξενούνται οι δημιουργίες των παιδιών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης και των Παιδικών Σταθμών και «ζωντανεύουν» τους ήρωες  του 1821 που θυσιαστήκαν  για την εξασφάλιση της ελευθερίας, της τιμής και της αξιοπρέπειας.

Τις ημέρες των παραστάσεων του 29ου Φεστιβάλ Κασσάνδρας    ο εκθεσιακός χώρος θα είναι ανοικτός στο κοινό , τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλά για την αντιμετώπιση της διασποράς του  Covid-19 ,  από 20:00 έως το τέλος της παράστασης,  ώστε όλοι να δουν από κοντά τις δημιουργίες των δομών της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.

 

 

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ

Ηρακλής Λειβαδιώτης

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Περισσότερα