ΚΕΔΗΚ

From the blog

Νέα - Ανακοινώσεις

5ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης στα Λουτρά Αγίας Παρασκευής

Η Κοινωφελής Επιχείρηση  Δήμου Κασσάνδρας διοργανώνει το «5ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης» στα Λουτρά Αγίας Παρασκευής το Σάββατο 17 & Κυριακή  18 Σεπτεμβρίου 2022.

Μια εκδήλωση που συνδυάζει τη διασκέδαση με τη φύση και τη γνωριμία μαζί της, η οποία περιλαμβάνει αναρρίχηση, πινγκ πονγκ, κανό, ποδήλατο για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς.

Το πρόγραμμα αναλυτικά περιλαμβάνει :

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 10:00 – 13:00 Αναρρίχηση για παιδιά (ΚΔΑΠ) του Δήμου Κασσάνδρας στα βράχια κάτω από τα Ιαματικά Λουτρά Αγίας Παρασκευής και για όσους γονείς θέλουν να δοκιμάσουν την αναρρίχηση.

Παράλληλες εκδηλώσεις :

10:00 – 13:00 Πινγκ Πονκ στο χώρο των ΣΠΑ για τα παιδιά, υπό την επίβλεψη της ομάδας Δόξας Αγίας Παρασκευής

10:00 – 13:00 Ποδηλατική διαδρομή, με εκκίνηση από Παλιούρι – Αυλάκι – Ιαματικά Λουτρά Αγίας Παρασκευής

Σύνολο διαδρομής 15 χιλιόμετρα

Link διαδρομής

https://www.ammonzeus.gr/…/trekking-cycling-in…

 

Σάββατο  16:00 – 18:30 Εκδήλωση με Κανό , εκκίνηση κάτω από τα βράχια των Ιαματικών Λουτρών προς το χωριό και επιστροφή (700 μέτρα διαδρομή).

 

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 10:00 – 13:00  Αναρρίχηση για παιδιά (ΚΔΑΠ) του Δήμου Κασσάνδρας στα βράχια κάτω από τα Ιαματικά Λουτρά Αγίας Παρασκευής και για όσους γονείς θέλουν να δοκιμάσουν την αναρρίχηση.

Παράλληλες εκδηλώσεις :

10:00 – 13:00 Πινγκ Πονκ στο χώρο των ΣΠΑ για τα παιδιά, υπό την επίβλεψη της ομάδας Δόξας Αγίας Παρασκευής

10:00  – 13:00 Ποδηλατική διαδρομή, με εκκίνηση από Παλιούρι – Γήπεδο Παλιουριού – Μονοπάτι Αραπη – Γλαροκαβος Νεο Μονοπάτι

Οποίος επιθυμεί να συμμετέχει να βρίσκεται μισή ώρα πριν την εκδήλωση στον χώρο εκκίνησης της κάθε εκδήλωσης. Όλες οι δράσεις είναι δωρεάν.

 

 

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ

Ηρακλής Λειβαδιώτης

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Περισσότερα