ΚΕΔΗΚ

From the blog

Νέα - Ανακοινώσεις

1ο Διαβαλκανικό Δίαυλο

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κασσάνδρας καλωσορίζει θερμά το 1ο Διαβαλκανικό Δίαθλο ( Mountain Bike 32 km – Running 5km,10km,21km και Παιδικό τρέξιμο 1-2 km) που θα διεξαχθεί στον Δήμο Κασσάνδρας Χαλκιδικής, το διήμερο Σάββατο – Κυριακή 29-30 Απριλίου 2023.

       Είναι μια  συνδιοργάνωση του Δήμου Κασσάνδρας, της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής – Θεσσαλονίκης “ΘΕΡΜΑΛΙΑ” με έδρα την Χανιώτη και του Τουριστικού Γραφείου JK Travel, σε συνεργασία – υποστήριξη, με την Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και  την εταιρία Διοργάνωσης Αθλητικών εκδηλώσεων Racesystem.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση και ο  Δήμος Κασσάνδρας στηρίζουν και προωθούν δράσεις που ενισχύουν τις εναλλακτικές  μορφές Τουρισμού όπως ο Αθλητικός Τουρισμός, γνωρίζοντας τα παράλληλα οφέλη  για την τουριστική και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.

Καλούμε λοιπόν όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου μας , να συμμετέχουν σ΄ αυτή την μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού.

Οι επίσημες ιστοσελίδες των αγώνων μαζί με τις Δηλώσεις συμμέτοχης τόσο στην ελληνική έκδοση όσο και στην Αγγλική έκδοση είναι τα παρακάτω:

Ελληνική έκδοση

https://racesystem.gr/…/1o-diavalkaniko-diathlo…/

Αγγλική έκδοση

https://racesystem.gr/…/1o-diavalkaniko-diathlo…/

 

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

 

 

Ο Πρόεδρος  της  Κ.Ε.ΔΗ.Κ.

Ηρακλής Λειβαδιώτης

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Περισσότερα