ΚΕΔΗΚ

From the blog

Νέα - Ανακοινώσεις

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Δημοτικού Ωδείου Κασσάνδρειας

Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 χριστουγεννιάτικη γιορτή στο  Δημοτικό Ωδείο Κασσάνδρειας και συμμετείχαν  τα δυο τμήματα μουσικής αγωγής του Ωδείου.

Μας τραγούδησαν, μας έδειξαν τις τεχνικές που διδάχθηκαν  με τη συνοδεία πιάνου και με την καθοδήγηση της δασκάλας μουσικής Νάκου Παναγιώτας+ απολαύσαμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Ο χώρος γέμισε με τις μουσικές νότες και τις μελωδίες των μικρών μαθητών μας, που έδωσαν χρώμα στην εκδήλωση, κλείνοντας  με αυτόν τον αξέχαστο τρόπο το  2021 και μιας επιτυχημένης χρονιάς λειτουργίας του Ωδείου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε βράβευση των μαθητών που πέρασαν τις εξετάσεις με επιτυχία  και πήραν πτυχίο αρμονίας από το αναγνωρισμένο από το κράτος Ωδείο Κασσάνδρειας, το σχολικό έτος 2020-2021, Τσέλα Εμμανουήλ και Ζουμπούλη Αικατερίνης. Στην συνέχεια μοιράστηκαν δώρα σε όλους τους μικρές μαθητές, που γέμισαν με χαρά τα πρόσωπά τους, για να τους ευχαριστήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας για το όμορφο έτος που περάσαμε παρέα!

 

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ

Ηρακλής Λειβαδιώτης

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Περισσότερα