ΚΕΔΗΚ

From the blog

Νέα - Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΕΛΙΟΥ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Καλλιθέα Χαλκιδικής 63077

Τηλ. & fax: 23740-23997, 24851

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κασσάνδρας ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των Περιφερειακών Πολιτιστικών  Εκδηλώσεων 2019  του Δήμου Κασσάνδρας, την Πέμπτη  25 Ιουλίου  και ώρα 21.30 μ.μ. στην τοπική κοινότητα Αγ. Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με το σχήμα του «Αλ. Ζόρα», παραδοσιακό μοίρασμα ρυζόγαλου  και γευστικές δοκιμές μελιού από τους ντόπιους παραγωγούς, εμποροπανήγυρη στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Αγ. Παρασκευής & περιφορά με την συμμετοχή της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Κασσάνδρας και την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 21.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με το μουσικό σχήμα της «Αναστασίας Σαμαρά» με την συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Χαλκιδείς» και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κασσάνδρας.

Θα ήταν μεγάλη χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να συμβάλλετε στην προβολή των εκδηλώσεων μας όπως κάθε χρόνο.

 

 

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.

  

Κουκουβίνος Χαρίλαος

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Περισσότερα