ΚΕΔΗΚ

From the blog

Νέα - Ανακοινώσεις

Δελτίο τύπου : Ευχαριστήριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος» στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος Κασσάνδρας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κασσάνδρας σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Πευκοχωρίου και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών πραγματοποίησαν «Περιβαλλοντική Εκδήλωση» στην πλατεία του παλιού Διοικητηρίου στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής.

Η εκδήλωση ήταν πλαισιομένη με τα εικαστικά έργα των μαθητών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, όπως επίσης και απο μουσικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  και τίμησαν με την παρουσία τους εκτός απο πλήθος κόσμου και η υπεύθυνη περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του Νομού Χαλκιδικής κα. Τριανταφύλλου Ελένη, όπως επίσης και ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας  του Δήμου Κασσάνδρας κ. Μιχαλάκης Αντώνης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την θεατρική παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» απο τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πευκοχωρίου.

Το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κασσάνδρας, κρίνει την διοργάνωση της εκδήλωσης ως άρτια και θεωρεί οτι επιτεύχθηκε ο στόχος που είχε τεθεί για την ημέρα αυτή, που είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση αλλά και η ανάδειξη του μεγάλου έργου που πραγματοποιείται στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης.

Ιδιαιτέρως δε απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες του σε όσους συνεργάστηκαν και συνέδραμαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.

Κουκουβίνος Χαρίλαος

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Περισσότερα