ΚΕΔΗΚ

From the blog

Νέα - Ανακοινώσεις

ΓΙΟΡΤΗ ΓΑΥΡΟΥ 2017

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Καλλιθέα  Χαλκιδικής 63077

Τηλ. & fax: 2374020065

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κασσάνδρας  ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Κασσάνδρας  θα διεξαχθεί η «Γιορτή Γαύρου» της Νέας Σκιώνης στο λιμάνι του χωριού, στις 5 και 6 Αυγούστου.

Το Σάββατο  5   Αυγούστου   θα  πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι    με παραδοσιακούς χορούς από το Χορευτικό τμήμα του Δήμου Κασσάνδρας και από την χορευτική ομάδα της Επισκοπής Ναούσης  με χορούς της Μακεδονίας.

       Η κεντρική εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 6 Αυγούστου με τηγανητό γαύρο, κρασί και συναυλία  με τον  Κώστα Αγέρη  νικητή του The Voice of Greece  ο οποίος θα αναλάβει και φέτος να μας γεμίσει με σύγχρονους λαϊκούς ήχους, επηρεασμένους από την παραδοσιακή μουσική και την Ποντιακή λύρα του. Μαζί του η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και σολίστρια στο σαντούρι Λουκία Βαλάση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιτυχίες του νέου και παλιού ρεπερτορίου καθώς και παραδοσιακά Ποντιακά, Κρητικά , Δημοτικά , Νησιώτικα τραγούδια και αποδίδονται άρτια από την εξαμελή ορχήστρα.

    Θα ήταν μεγάλη χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να συμβάλλετε στην προβολή των εκδηλώσεων όπως κάθε χρόνο.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.

Κουκουβίνος Χαρίλαος

ΑΦΙΣΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Περισσότερα