ΚΕΔΗΚ

From the blog

Νέα - Ανακοινώσεις

Έναρξη εγγραφών νηπίων/ παιδιών σε Παιδικούς Σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών σχολ. έτους 2020 – 2021 για τις/τους ωφελούμενες/-ους – κατόχους voucher

Αγαπητοί γονείς,

Οι εγγραφές νηπίων/παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών  της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. για τους ωφελούμενους της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2020-2021» θα γίνουν στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2020. Ο/Η κάτοχος voucher θα προσέρχεται στη Δομή που τον ενδιαφέρει να εγγράψει το παιδί του, έχοντας μαζί του/της το voucher, το οποίο μπορεί να εκτυπώσει από την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (https://www.eetaa.gr/ — “Παιδικοί Σταθμοί-ΚΔΑΠ 2020-2021 – Ειδική εφαρμογή για τα οριστικά αποτελέσματα” — εκτύπωση voucher) με τη χρήση των προσωπικών του/της κωδικών taxisnet. Σε περίπτωση οποιουδήποτε κωλύματος επικοινωνίας με τις Δομές ενναλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 23740-20.064.

Όσες/-οι ωφελούμενες/-οι – κάτοχοι voucher δεν έχουν επικοινωνήσει με κάποια Δομή,  μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά άμεσα στο παραπάνω τηλέφωνο ώστε κατόπιν συνεννόησης να προσέλθουν στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. στην Καλλιθέα και να γίνει η εγγραφή στη Δομή, που τους ενδιαφέρει, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Περισσότερα