ΚΕΔΗΚ

From the blog

Νέα - Ανακοινώσεις

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Αγαπητοί γονείς,

Η  Κοινωφελής  Επιχείρησης Δήμου Κασσάνδρας (Κ.Ε.ΔΗ.Κ.) λειτουργεί  συνολικά οκτώ δομές Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στα δημοτικά διαμερίσματα    α)Ν.Φώκαιας, β)Καλλιθέας, γ)Κασσανδρείας, δ)Πολυχρόνου, στ)Πευκοχωρίου, η)Παλιουρίου, θ)Ν.Σκιώνης και ι) Καλάνδρας  , με σκοπό να εξυπηρετήσει και να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε παιδιά από την ηλικία των 5 ετών έως 12 ετών .

Στον Δήμο Κασσάνδρας από το 2005 , ημέρα ίδρυσης  του πρώτου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών , έως και σήμερα  μόνο η Κοινωφελής Επιχείρηση  έχει ολοκληρωμένες δομές με άδεια ίδρυσης και λειτουργίας σε χώρους που τηρούν όλες τις προδιαγραφές.

Τα τμήματα των ΚΔΑΠ, κατά τις απογευματινές ώρες, προσφέρουν όλο το χρόνο  δημιουργική απασχόληση, μουσική ενασχόληση, αθλητικές δραστηριότητες , πολιτιστικές δραστηριότητες, ενώ εξασφαλίζεται για όλα τα παιδιά δωρεάν δημιουργική απασχόληση τους καλοκαιρινούς μήνες και στις εορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

Ευχαριστούμε  τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τόσα χρόνια και τους προτρέπουμε να αξιοποιήσουν και φέτος στο έπακρον τις προσφερόμενες δυνατότητες,  προκειμένου τα παιδιά τους να συμμετάσχουν δωρεάν σε ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά, αθλητικά και ψυχαγωγικά προγράμματα, με την αρωγή έμπειρων  εκπαιδευτών.

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Περισσότερα