ΚΕΔΗΚ

From the blog

Νέα - Ανακοινώσεις

ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κασσάνδρας  με την υπ΄αριθμ . 101/11-10-2022  απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιου (ΑΔΑ:94ΨΡΟΛΣ4-Χ3Μ) αποφάσισε  ΟΜΟΦΩΝΑ την ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία των μη ωφελούμενων της Πράξης «Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης» στα ΚΔΑΠ του Δήμου κατά την περίοδο 2022-2023, συνεχίζοντας έτσι την πορεία έμπρακτης υποστήριξης των οικογενειών του Δήμου μας.

Με τη δωρεάν φιλοξενία η Κοινωφελής Επιχείρηση θα μπορέσει να συνεχίσει να επιτελεί το κοινωνικό της έργο και να διευκολύνει τον εργαζόμενο ή άνεργο γονέα. Πιο
συγκεκριμένα για το σχ. έτος 2022-2023 και λόγω της περιορισμένης διάθεσης voucher, προτεραιότητα στη φιλοξενία παιδιών στις δομές της Κ.Ε.∆Η.Κ έχουν οι εν δυνάμει ωφελούμενοι της Πράξης, οι οποίοι αιτήθηκαν την ένταξή τους στο πρόγραμμα και μοριοδοτήθηκαν πληρώντας τα κριτήρια με πλήρη φάκελο, όμως δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν “αξία τοποθέτησης” – voucher για την περίοδο 2022-2023.

Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση καλεί τους κηδεμόνες που  αιτήθηκαν την ένταξή τους στο πρόγραμμα και μοριοδοτήθηκαν πληρώντας τα κριτήρια με πλήρη φάκελο, όμως δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν “αξία τοποθέτησης” – voucher,  να καταθέσουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στο Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης της επιλογής τους για  την δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους στα ΚΔΑΠ.

Οι αιτήσεις – υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να συνοδεύονται από εκτύπωση των οριστικών αποτελεσμάτων από την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., όπου φαίνεται ότι κατέθεσαν πλήρη φάκελο  αλλά δεν είναι ωφελούμενοι στο πρόγραμμα, και θα κατατίθενται στον υπεύθυνο της κάθε δομής.

  • ΚΔΑΠ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ : ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  • ΚΔΑΠ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ : ΚΑΜΠΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
  • ΚΔΑΠ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ : ΣΙΩΜΟΥ ΕΛΕΝΗ
  • ΚΔΑΠ ΣΚΙΩΝΗΣ : ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
  • ΚΔΑΠ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ : ΝΑΤΣΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
  • ΚΔΑΠ ΚΑΛΑΝΔΡΑΣ : ΝΤΟΝΤΟΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΗ
  • ΚΔΑΠ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ : ΜΠΑΡΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  • ΚΔΑΠ ΝΦΩΚΑΙΑΣ: ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ

Σε περίπτωση οποιουδήποτε κωλύματος επικοινωνίας με τις Δομές ενναλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο  τηλέφωνο 23740-20.067.

 

Ο Πρόεδρος τη Κ.Ε.ΔΗ.Κ.

Λειβαδιώτης Ηρακλή

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Περισσότερα